Sgk Protokol Görüşmeleri Devam Etti Ve Sgk Kurum Başkanı Ziyaret Edildi
SGK ile Protokol görüşmeleri 40. Dönem Merkez Heyeti Üyeleri ve 40. Dönem SGK Protokolü Komisyonu Üyelerinin katılımıyla 22.12.2015, 23.12.2015 ve 25.12.2015 tarihlerinde devam etti.

Toplantıya SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdür Yard. Uzm. Dr. Cemil GÜL, SGK Daire Başkanı Uzm. Dr. Neşe KALAYCIOĞLU, SGK Şube Müdürleri Ecz. Merih DİZİCİ, Ecz. Meral AKSOY KALIPÇI, SGK Uzmanları Ecz. Berkay KARAHAN ve Ecz. Ferda ZENCİR, SGK Avukatı Av.Sema FİDAN ile TEB 2. Başkanı Ecz. Sinan USTA, TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman ÜNEY, TEB Saymanı Ecz. İbrahim ÖZKUL, TEB Merkez Heyeti Üyeleri Ecz. Esin İYİEL, Ecz. Ümran PELENKOĞLU, Ecz. Cem MERCÜL, Ecz. Emin BEYAZ, TEB Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Aylin YALÇINKAYA, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Zafer Cenap SARIALİOĞLU, Gaziantep Eczacı Odası BAşkanı Ecz. İrfan DEMİRCİ, Denizli Eczacı Odası Başkanı Ecz. Osman ÖZDEMİR, Diyarbakır Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ferat DEĞER, Tekirdağ Eczacı Odası Delegesi Ecz. UFUK ERSÖZ ve TEB hukuk müşaviri Av. Gökhan PEKCAN katıldı.

Görüşmelerde mutabakata varılan ve varılmayan maddeler belirlendi ve mutabık kalınan maddeler yeniden düzenlendi.

Ayrıca 24.12.2015 tarihinde Erdoğan ÇOLAK, TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman ÜNEY ve TEB Merkez Heyeti Üyeleri Ecz. Esin İYİEL ve Ecz. Emin BEYAZ , yeni göreve gelen SGK Kurum Başkanı Dr. Mehmet Selim BAĞLI’yı makamında ziyaret etti ve Protokol taleplerimizi iletti.
   29.06.2017 PERŞEMBE  NÖ.ECZ.
ZÜMRÜT ECZANESİ  Sıradaki