BAŞKANIMIZDAN

ÖNEMLİ DUYURULAR
SGK RECETE TESLİM GÜNÜ HAKKINDA...
AĞUSTOS AYI MOBİL LİSTESİ HAKKINDA...
TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL 2017 NÖBET ÇİZELGESİ HAKKINDA...
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN DUYURUSU
TEMMUZ AYI 2017 MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA
HAZİRAN AYI (2017) MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA
MAYIS AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA...
SGK RECETE TESLİM GÜNÜ HAKKINDA...
NİSAN AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA...
NİSAN MAYIS HAZİRAN 2017 NÖBET ÇİZELGESİ
Mart ayı mobil turnike listesi hakkında...
ŞUBAT AYI MOBİL HEKİM LİSTESİ HAKKINDA...
SGK FATURALARI'NIN TESLİM TARİHİ HAKKINDA
OCAK 2017 MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA
OCAK ŞUBAT MART 2017 NÖBET ÇİZELGESİ HAKKINDA GÜNCEL...
ARALIK AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA
KASIM AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA
EKİM KASIM ARALIK 2016 NÖBET LİSTESİNDEKİ DEĞİŞİKLİK HAKKINDA GÜNCEL...
EKİM AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA...
AĞUSTOS AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA
TEMMUZ AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA
TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL 2016 NÖBET ÇİZELGESİ HAKKINDA GÜNCEL
HAZİRAN AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ ...2016...
MAYIS AYI MOBİL TURNİKE LİSTESİ HAKKINDA
NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2016 NÖBET ÇİZELGESİ EN SON HALİ(30.03.2016)
MART 2016 MOBİL TURNİKE LİSTELERİ

İSTATİSTİKLER

Basın Açıklaması

Meslek hayatımın bu en heyecanlı günlerinden birinde, bir merhaba da ben demek istedim! Bugün burada alanlara akmış, tek yürek, tek ses olmuş sevgili meslektaşlarım merhaba! Eczanenin çilesini bizlerle çeken değerli eczane çalışanları merhaba, sevgili öğrencilerimiz merhaba, değerli emek ve meslek örgütleri temsilcileri merhaba! Ve pek tabi ki sağlıkta dönüşümün çilesini bizlerle çeken halkımız merhaba! Hepiniz hoş geldiniz! Hoş geldiniz sevgili dostlar! Ben de buradan umudumun ve heyecanımın sesini sizlere duyurmak istedim! Kar demedik kış demedik, uzağı yakın ettik, geceyi gündüz ettik, Olamaz denileni yani imkansızı gerçek ettik! Bu alanda bu unutulmayacak günde on binler olup çağladık! Bugün on binler olarak alanlara aktıysak,Yalnızca bugün için değil geleceğimiz için, çocuklarımızın sağlık hakkı için buradayız! Bizi küçük bir alevle yakıp yıkaca- ğını, bizleri sağlık sisteminin dışına atacağını sananların, Tekerine çomak sokmak için buradayız! Birlikteliğimize, örgütlü gücümüze inanmayanlara en güzel cevabı bugün buradan veriyoruz, Bizler biliyoruz ki bir arada durmanın karşı konulamaz bir gücü var, on binler bugün buradan haykırıyor: ARTIK YETER diye! Hangi maskeyle bağlayabilirsiniz artık gözlerinizi! Ne kadar kaçabilirisiniz buradan yükselen çığlıktan? Artık gözler görecek emekçinin halini, artık kulaklar duyacak bu halkın, eczacının çığlığını! ARTIK YETER! Biz sağlık danışmanıyız, bizler ilaç uzmanıyız, bizler Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış sağlık nöbetçileriyiz, bizler bürokrat değil, bakkal değil, bankacı değil, hele hele tahsildar hiç değiliz! 8 7 Hastalarımız ilaca ulaşamıyorsa, eczanelerimiz iflasa sürükleniyorsa, eczanelerimiz elimizden alınıp şirketleş- menin yolu açılmak isteniyorsa, imzalarının arkasında durmayan bürokratlar ve siyasetçiler ile meslek onurumuz çiğneniyor ve mesleğimiz yok edilmek isteniyorsa, bu bizler için bıçağın kemiğe dayandığı noktadır! Artık daha fazla müsebbibi olmadığımız sorunların altında duracak, ezilecek gücümüz kalmamıştır! Buradan bir kere daha hep birlikte haykıralım Artık yeter! Dokunmayın artık masum çocuklarımızın geleceğine! Dokunmayın artık sağlık hakkımıza! Dokunmayın artık meslek hakkımıza! Dokunmayın artık yaşam hakkımı- za! Dokunmayın artık eczanemize! Yoksa bizler, yani bu ülkenin sağlık emekçileri, yani bu ülkenin eczacıları, bugün binlerse yarın milyonlar olarak dikileceğiz karşı- nıza! İyi ki buradasınız, iyi ki yan yana atıyor bugün burada yüreklerimiz ve seslerimiz… Sağlıklı güzel günlerin habercisi bu tarihi günde iyi ki varsınız… Hepinizi saygıyla, sevgiyle, dayanışma ve örgütlü gücümüzün hiç sönmeyecek ateşi ile selamlıyorum sevgili meslektaşlarım… Sağlıcakla kalın!

20.08.2017 PAZAR  NÖ.ECZ.
YAŞAM ECZANESİ  Sıradaki