Eczanelerden Tıbbi Malzeme Temini, Ürün Takip Sistemi İşlem Basamakları ve Medula Giriş İşlemleri Hakkında Bilgilendirme

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasında imzalanan protokol gereğince, Eczanelerden Tıbbi Malzeme Temini ile ilgili olarak, Eczanelerden Tıbbi Malzeme Temini, Ürün Takip Sistemi İşlem Basamakları ve Medula Giriş İşlemleri hakkında Birliğimiz tarafından hazırlanan bilgilendirme dosyası, 14.06.2017 tarihinde www.teb.org.tr de duyurulmuştu.

Bu dosya güncellenmiş olup,  www.teb.org.tr sayfamızda sol tarafta yer alan Uygulamalar Bölümü altında yer alan Bilgilendirme – Tıbbi Malzeme Temini Hakkında başlıklı kısma tıklanarak veya http://teb.org.tr/uploads/docs_version/tibbimalzemesunumuts_03072017pdf.pdf linkine tıklanarak erişilebilmektedir. Dosya,  duyurumuz ekinde de yer almaktadır.

Tıbbi Malzeme Temini için Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşma yapmış olan eczanelerin, sigortalı ve hak sahiplerine tıbbi malzeme temini sırasında giriş yapmaları gereken Medula Ekranına erişim https://medsahis.sgk.gov.tr/sahis/pages/login.jsp  linki aracılığıyla sağlanabilmektedir.

Tıbbi Malzeme Temini için Medula Ekranına giriş işlemleri ve takip edilecek işlem adımları, duyurumuz ekindeki sunumda 74-75 numaralı slaytlarda yer almaktadır.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

24.07.2017 PAZARTESİ  NÖ.ECZ.